Outdoor (KLCC)

Sehari bersama kamera DSLR dan budak kecik kategori 'baby', bukan lagu Justin Bieber maksud gua bayi. Sekian lame tak ke KLCC membuatkan gua rase teruja mengalahkan mat-mat indon berambut kerinting bersame gudang garam di mulut.

KLCC tak banyak berubah, tingkatnye masih lagi 88 tingkat dan berstatus kukuh. Butik-butik dalam 'mall' memang banyak buat manusia alpa dan kesempitan wang di mase hujung bulan. Kesian kan mereka tu?

Mase banyak di habiskan dengan mengambil gambar dan bergambar, asah bakat macam ni lah. Model gua kali ni bayi, baru 8 bulan. Gua 'borrow' dari mak die, tiada bayaran die kenakan dan di berikan.




*Sungguhpun botak die masih lagi perempuan, di beri name Zahirah. Cute




2 ulasan:

roxy berkata...

serious! gambar nie sangat menariK!

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> tengok la sape yang amek...
hahahaha...
:D