Dah pandai dah main tenis

Sekian lame gua belajar akhirnya berbaloi juge, penat lelah aku selama ni akhirnya 'berbayar'. Berkat kesabaran gua membuahkan hasil dan gua berjaya 'memandaikan' diri bermain tenis, mungkin ramai yang tak tau.

Permainannye memerlukan kesabaran dan kekuatan mental yang baik, kekuatan fizikal saje tidak mencukupi. Bermula dengan 'easy' sekarang gua dah boleh main 'hard', memang mencabar game tenis ni. Gua nak sambung 'tournament' ni, nanti gua 'update' lagi.

4 ulasan:

kupu-kupu biasa berkata...

harapan palsu.. gua baru nak ajak lu main tennis kat court.. hahaha....

suezen berkata...

ahahaha..makin kurus laa ko biskut

munie berkata...

elehh..
maen game kt i phone je ko 2..
xlayak pijak court pn ko..
ahahaha.. :D

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> bole je kalu nak try tenis...
hahahaha...

sue--> hahahaha

Munie--> jeles r tue...
hahaha