Gaya Mutu Keunggulan

berbekalkan sedikit wax gua pacakkan rambut, berbilas sedikit air untuk bagi nampak lebil real pacakkan rambut gua- gua lurutkan jari jemari yang basah ke kening, gua adjust sket sideburn bagi teratur- gua setup baju kasi lebih kemas, lap kasut kasi nampak muka- langkah kaki gua atur cermat melangkah bebas, bunyi hentakan kasut kulit hitam sengaja gua kuatkan- gaya angkat tangan menyapa pak guard antara yang membuatkan gua di pandang macho- gaya tekan butang lift juga tak kurang machonya- sesampai je, gua sentuh kad dekat sesentuh- tiiiitttt, sesentuh berbunyi selepas itu-


daammnnn.................... gua lambat lagi ke opis

6 ulasan:

kupu-kupu biasa berkata...

tahniah... gua bangga jadi kawan lu.. hahahaha..

gua pon selalu gitu... tapi gua terer skit... ade org punchkan... so gua mmg memanjang dtg lambat.. hahahahaha... bagus juga opis gua lubuk x pki cap jari or ic or yg canggih manggih tu... hehehe

sI tEDI berkata...

dah cukup ensem untuk aku ngorat tu!

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> lepas ni kite bole bukak company sendiri...
pekerja sume bole dtg lambat...
amacam, ade bran..?

BISKUTMARIE(",) berkata...

si tedi--> hahaha...
hensem ke....?

Hazzy Ishak berkata...

patutkah saya ucapkan tahniah
hoho

selamat berkenalan biskut marie

BISKUTMARIE(",) berkata...

Hazzy--> damn....
hahahah..
salam perkenalan...