Cermin mate dalam panggung

ini mugkin dah ditakdirkan, ikut kan rasa mula-mula mmg ade sedikit rase macam nak mencarut- tapi tu semua pade permulaan, macam yang gua ckp td, ini mungkin dah ditakdirkan- inilah pertame kali gua tengok cerite pakai cermin mate, kalau tak pakai gambo jadi kabur je- pakai cermin mate baru clear, gambo plak tu macam depan mate- teruje rasenye, rase macam kat alam lain- gua ingat nak rembat cermin mate yang penuh ajaib tu tapi budak berbaju putih berseluar hitam dah tunggu kat depan pintu keluar nak collect cermin mate tu, ingat nak try pakai sambil tengok berita kat umah- amazing........



notabertitik: kalau takut dilambung ombak, jangan berumah ditepian gantang

6 ulasan:

-C.Gad!s- berkata...

hahaha...cermin 3D eh?


keh keh keh

kupu-kupu biasa berkata...

gua x paham...

suezensuzanna berkata...

ingat tv kat umah ko 3d???

BISKUTMARIE(",) berkata...

c.gadis--> tu r pasal...
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> aduh lu ni...
xkan xpaham kot...?
3D la...

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> mane tau bole jadi gak kalu pakai cermin mate tue..
hahahaha...
:D