Dibekukan selamanya

setelah lama gua perhatikan sejak gua mula menceburi bidang blog ni entri yang paling tidak mendapat sambutan adalah entri berkenaan bola sepak, asal gua tulis entri berkaitan bola je pasti sambutannya kurang- follower gua pulak boleh dikatakan 99% adalah kaum wanita, dah confirm-confirm ramai yang tak tengok bola- mungkin juga ada yang sakit hati bila gua bercerita pasal bola, dengan boypren pun cita pasal bola, bukak blog pun cerita pasal bola- gua mencuba untuk tidak becerita pasal bola untuk entri gua yang akan datang, mungkin gua akan becerita pasal batu seremban atau pun permainan congkak- gua agak mesti sambutan di luar jangkaan nanti, pecah rekod box office- ini bukan bermakna gua akn berhenti untuk bermain bola, cuma entri pasal bola untuk akan datang akan dibekukan-

lu orang nak gua cerita pasal apa untuk entri seterusnya? gua da kering idea, mungkin dengan bantuan lu orang, idea gua akan bercambah- lu orang cakap je ape yang lu orang nak tau, nanti gua cerita kan

7 ulasan:

roxy berkata...

:)

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> senyum adalah tanda roxy bersetuju dgn pembekuan entri pasal bola...
yang lain mcm mane...?

roxy berkata...

yg laen oke saje. huhuhu

kupu-kupu biasa berkata...

gua bukan xnak komen klu lu cite psl bola.... gua minat gak bola... cuma xde ape nak komen... xkan gua nak cut and paste balik entry lu utk dijadikan komen kan??... kan?... hehehe...

ape aje gua nak tau ye?... gua nak tau... lu bila nak buat pengakuan lu rindu kat gua??.. amacam??.. hahahahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> huhu..
thanks...
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> lu saje nak sedapkan hati gua...
gua tengah sentap ni...

xbole beb, nnt mak gua marah nanti kali die terbaca...
hahahah...

lu jgn tak datang karnival 1 malaysia nanti beb...
gua tggu lu kat sane...

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> jangan lupe datang ke karnival 1 malaysia ye...
jumpe kat sane...