Salah siapa?

tempat tido agak limited kat umah gua, siapa cepat die dapat- nak tido atas tilam kena cepat² masuk tido, kalu tak "bertilam" lantai la jawapnye- semalam bole dikatekan gua masuk tido agak lambat, sebab gua meniage- sedang syok gua meniage, yang lain amek kesempatan untuk tido lebih awl dari gua- pemenang tilam semalam adelah adik gua, nasib lu sekolah lagi kalau tak mmg gua da tolak lu dari atas tilam tu- jadi gua "bertilamkan" lantai je semalam, nasib bantal ade stok lebih kalu tak mau kebas tangan gua untuk alas kepale-



nak dijadikan cerite, bila gua nak bangun pegi keja pagi tadi gua rase tengkok gua tak selesa- rase macam patah pun ade, da macam robot dah gua rase- gua panggil salah tido, ade yang cakap salah bantal- gua pun xtau mane satu yang betul, tapi ari-ari gua gune bantal yang same- tak la plak gua tersalah bantal jiran umah sebelah-





notabertindih-tindih: gua tak kerja arini, tengkok gua tak berfungsi dgn baik...

6 ulasan:

suezensuzanna berkata...

tdo lasak nih!

kupu-kupu biasa berkata...

tengkok lu ada ju-on duduk kot... hehehehe...

UbiKentang Sofa berkata...

lu telah wa target untok merembat award di blog wa. sila jenguk. hape? tanak? aahhh! jeguk jugak!

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> tido lasak tu mmg rutin tiap hari...
hahaha..
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> ju-on ok lagi..
jgn hantu gigi...
jongang, jongang, jongang...
hahahah...
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

ubi--> ape award lu nak bagi kat wa...?
kena demand ni...
hahaha...
:D