Sarapan dan di ikuti dengan sumpahan

sampai opis pukul 10:42 pagi, agak cepat dari biasa- nampak ada perubahan dalam diri, makin liat nak bangun pagi, bagus- setting punggung lebih kurang, letak beg pastu on pc- selamat semua tengah sibuk buat kerja, terlepas gua dari soalan-soalan yang memang susah gua nak jawap- walaupun gua lambat tak bermakne gua dah sarapan kat rumah, jadi perut gua masih lagi kosong sehingga ke pukul 11:00 pagi- mengambil langkah ke tingkat 1, menuju ke arena makan- kuih muih menjadi pilihan gua, lepas gua perhati satu per satu kuih yang dijual, gua berkenan karipap dan pau sambal- kuih satu 50 sen, jadi tak boleh amek banyak², amek seketul satu cukup- bayaran gua buat dalam bentuk Ringgit Malaysia dan yang pasti duit tak bole koyak, nanti makcik tu tak terima-

perut memang dah sehati berdansa da, pedih tak ingat- jarang gua sarapan lewat macam ni, selalu pukul 9 gua dah sapu sebungkus nasi lemak- sesampai je gua ke tempat asal lepas beli kuih, gua amek mood nak besarapan- gua mulakan dengan bismillah, gua try karipap dulu- fuhh, nikmat- 3 gigit cukup buat karipap bersaiz tapak tangan habis ditelan, punye kebulur- sekarang giliran pau sambal, kuih ni memang feveret gua sejak dari darjah 4- gigitan awal memang agak besar, separuh kuih tu gua gigit, punye la kebulur- sumpah, pau sambal tu potong selera sarapan gua- kuih keras membatu, sambal kelat tanpa rase- rugi gua 50 sen, kalau gua tau pau sambal tu tanpa rase, sure gua dah kebas popia sambal- cilakak, haram sungguh- alamak, mak gua cakap depan rezeki tak baik cakap bende yang tak elok- sorry, gua terlupe- ape pun, pau sambal pagi tadi memang membuatkan selera bersarapan gua menyimpang jauh-

sekarang gua nak pegi amek mood makan tengahhari plak, sebelum tu gua nak minta kat makcik kuih tadi 50 sen gua balik- customer always right.....

2 ulasan:

jane berkata...

lain kali kau bawak la bekall sekut meri



















cicah air susu
















best























atau bawak sekut tawar




















hahhahahhha




















at least, pedih perut leh tahan lagi




























ekekekkekek =)

BISKUTMARIE(",) berkata...

jane--> oomakk aaii...
panjangnye komen...?
huahuahua..
:D