Serupa Tapi Tak Sama

tiba-tiba gua berfikir dan bercadang nak membela rambut panjang, ala macam vokalis hujan ke, faizal tahir ke- confirm ramai kawan-kawan lama tak mengenali gua, mungkin juga mak gua halau gua dari rumah- hal gua dengan mak, gua bole kasi kautem- gua jolok la big apple 12 ketul, confirm mak gua tak perasankan rambut gua tengah memanjang saat makan donut berjenama tu- dengan bapak gua pulak gua sogok die dengan seluar jean cap Levis, confirm die tak heran gua bela rambut panjang-

mane nak dapatkan minyak bond kat KL ni? tak sabar lak gua nak tengok rupa gua tika rambut separas bahu, lu orang ingat nanti gua serupa macam sapa? tak mungkin seiras nabil, sebab lolipop gua tak serupa macam irma- mungkin iras faizal tahir kot, sebab mak gua cakap muka gua macam dia- suara je agak ke laut sket, tapi bole adjust- gua bole amek kelas vokal degan ali xpdc, gua dengan die kamceng tapi gua selalu kena kencing- rambut macam ali pun ok gak tapi gua tak se-rock dia dan takut terjejas plak dia nak cari makan nanti- ni kalu ali baca blog gua ni mau die terajang gua bila jumpa kat kedai mek nanti, takpe nanti gua umpan die dengan teh tarik separuh tin-

gua nak pegi berangan dalam toilet office jap, sementara semua tengah lunch ni-

10 ulasan:

kupu-kupu biasa berkata...

ler... camne ble sama ni?... gua pon on the way gi toilet... lu nak berduet x?.. hahahaha

suezensuzanna berkata...

bukan main lagi bela2 rambut..

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²- gua takut tak jadi ape je nnt...
hahaha...
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue- nak nampak len dari yg len...
asik rambut pendek je...
hehehe...
:D

suezensuzanna berkata...

hehehe!..bgs bgs...biskut marie..gua nk alamat lu arr!....sila letak kat blog aku eh!

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue- lu nak bt ape kat alamt umah gua...?
kot ye pun bengang dgn gua xkan nak bakar umah gua..
:D

Akif Mazlan berkata...

mungkin macam johan raja lawak kot, or macam hafiz af, atau macam aril af,,
hehehe

ALYN_C3N1 berkata...

nape suka sangat rambut panjang ek??...orang laki rambut panjang tak macho la...tak smart...hahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

akif- afro pun ok pe...
hahaha...

BISKUTMARIE(",) berkata...

alyn- tak macho erk...?
xmo la rambut pnjang...
hehehe...
:D