Cinta-Cinta Gua (Musim Kedua)

dukacitanya gua maklum kan entri pasal cinta² gua terpakse diberhentikan setakat ini, atas sebab² keselamatan dan kemakmuran semua pihak yang terbabit- bagi menjage hati banyak pihak, gua terpakse mengambil langkah untuk tidak menyambung entri gua yang bertajuk Cinta-Cinta Gua (Musim Pertama)- mengikut jadual asal mmg ade sambungan dari entri tu tpi atas sebab² yg tak dapat gua elak, gua terpakse mengambil jalan untuk tidak menyambung entri tersebut- ini bukan 1 gurauan tpi ini adalah benar²!!






hati yg terbabit gua da jage, untuk menjage ati yg menunggu entri sambungan pasal cinta² gua, gua tempekkan 1 keping gamba untuk lu orang- harap² sejuk la hati lu orang sume, walaupun gua rase tak menyejukkan hati mane² pihak- sebenarnye gua saje je nak letak gamba, sbb gua da lame tak letak gamba kat sini kan? gamba ni lu orang tengok je, jgn edit or mandrem plak!

11 ulasan:

suezensuzanna berkata...

abislah...gambar nih bwk g jumpe bomoh lah...hhahhaha

kupu-kupu biasa berkata...

biar aku gelak puas2 dulu.... hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... wei kau kate dressing kau ala2 bad boys.. aku x nampak pon ciri2 tu lagi... silap pic lah kau post kat sini... ahaks..

- rOxY - berkata...

asal plak xnk post entry tuh??
hehehhe...
penah lagi bce pasal "cinta2 gua (musim pertama)
hahahhah..

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> tak mo la....
plzzz....
hahahah..
:D

kupu²--> ini lepas balik keje...
tu yg mcm good² boy tu...
hehehe...
hangout baru dress ala bad² boy....
hehe..
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> terpakse stop post sbb nak jage ati orng....
xsdap jugak kalu ade yg terase nnt...
hee...
:D

~amy liana8886~ berkata...

bagusnyer biskut nie..sb nk jga hati org ke nk mengelak..huhu..

BISKUTMARIE(",) berkata...

amy liana--> bkn nak mngelak la tpi nak menjage ati...
sbbnye orng yg terbabit pun ade bace blog ni gak...
hehehe..
:D

susudalambotol berkata...

sedap gak air sirap kat gambar lu tu ;p

BISKUTMARIE(",) berkata...

mmg sedap, tapi syang tu air orng...
time ni x oder air lagi...
heee...
:D

jai@jezz berkata...

lerrr... apasal lak x nak smbung... smbung jerk la.. ke nk aku tlg sambungkan...

BISKUTMARIE(",) berkata...

kalu boleh tlong pun ok gak...
hahaha...
:D