Feel vs Mood

santapan telinge gua kat opis ketika ini disajikan dgn lagu² raye lame yg mmg gua da hafal sejak gua mule merangkak, sampai kan office mate gua pun mintak gua sharekan folder lagu² raye- time² dah nak dekat raye ni kalu tak dengar lagu² raye lame mmg tak sah dlm hidup gua, baru ade feel raye- dari telinge die turun ke hati, skunk ni hati gua rase da tak sabar² lak nak raye- elakkan mimpi bt open house je tido mlm ni- gua rase bkn gua sorang je kot yg dengar lagu raye time ni, gua rase lu orang pun da pasang lagu raye kan kat opis, umah, hp, mp3/4- kan?

tinggal kan story psl lagu raye, today mood gua mmg ceria dan beriye-iye- biaselakan jumaat, esok x kije- keje pun mcm xkeje je arini, sbb mood keje gua dah simpan kat rumah- mood skunk yg gua bawak pegi opis adalah mood CUTI, mood je cuti tpi pose gua masih berjalan mcm biase- mood gua sebenarnye lebih kepade ari isnin mggu depan, tua dah gua ni rupenye- aihh....... ok caw, gua nak pi solat jumaat.......



6 ulasan:

suezensuzanna berkata...

alhamduilillah...g solat jumaat...bukan mcm org2 kat sini.., mula2 masuk dulu baik je..skang... nk tgk pose pun susah...isk x baik menumpat (seb baik x pose)

~amy liana8886~ berkata...

asal dgn isnin? besday biskut ke?

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> alhamdulillah....
kalu x pose bole ngumpat erk...??
hehehe...
;D

amy liana--> emmm......
lebih kurang la...
huhu...
;D

oshin da vinnci berkata...

eh2...die dh tua kah??

seblum terlupe..nk wish cepat2..

eppy birthday biskutmarie :D

BISKUTMARIE(",) berkata...

oshin--> aih oshin ni, awl lagi la...
tua tak tua la tpi umo ttap bertambah, adess....
ape pun thank's for the wish...
hehe..
;D

jai@jezz berkata...

ceh... keje makan gaji buta lak... ingat cuti jerk.. lain la mcm aku.. memang cuti jumaat sabtu ahad.. hahahahaha...