Selamat Hari Raya (",)






-gua mengucapkan selamat hari raye maaf zahir dan batin
-dari ujung rambut yg bercabang sampai la ke hujung kaki berkuku panjang
-mgkn gua ade tersalah ckp, tersalah taip, tersalah tafsir
-gua harap lu orang bole maafkan gua dgn seikhlas hati
-0-0 lah kite hendaknye

to:- follower, sue, amy liana, kupu-kupu biase, vee, nuna_sarah, ekino, jezz, hidd, oshin,
senang crite kad raye ni gua tuju kat sume..
name² yg gua sebutkan td harus la tempekkan kad aku ni di laman blog korang, kalu tak gua tak maafkan lu orang

7 ulasan:

nuna_sarah berkata...

nama nuna pn de gak..toce2
slamat ri raye

kupu-kupu biasa berkata...

wahhh letak nama aku tu.. tapi klu aku x letak kad kau ni kat page aku ko perasan ke??.. aku jerit nama kau kat sana pon ko x dgr ape... hehehe

suezensuzanna berkata...

sue tuh..me ke???ahaks...if me..ok ok nnt ditempekkan:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

sarah--> slamat hari raye...
maaf zahir & batin....

kupu-kupu--> xkire, lu kene letak gak...
hahaha....
sbelum lu jerit pun gua da dgr da...
hehe...

sue--> sape lagi....
harus ditempekkan...
huhu...
;D

kupu-kupu biasa berkata...

waaaaa... gila heart to heart kau dgn aku.. x sempat jerit pon kau dah dgr... hhmmm.. dgr x skang?.. semput dh aku jerit.. hahahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

dari semalam lgi da dengar da...
hahahaha....

jai@jezz berkata...

selamat hari raya tuk kamu juga... :)