Nikmat

pergh mmg nikmat dapat hisap rokok dikala siang, tak seperti sebelum ni hanye berkucup dgn rokok selepas azan Maghrib- mmg nikmat, lepas sebatang, sebatang lagi- hingga membuatkan diri ku berbau wangingan Dunhill yg merimaskan ramai orang tp peduli ape aku!

fuh nikmat......

8 ulasan:

kupu-kupu biasa berkata...

aku suka jer bau dunhill... arwah atuk aku dulu selalu isap dunhill.. i miss him..

BISKUTMARIE(",) berkata...

lu mmg gile beb...
1st time gua dngr ade orng suke bau rokok...
hahaha...

TashadeNatasha berkata...

pening

- rOxY - berkata...

mmg nikmat...
t da saket..
lagi la nikmat...
:))

LaNa berkata...

Kamooo...
lame rasenye x menconteng di blog kamo. hehe.. ni apeke nikmatnye ni isap rokok. aritu bkn kate nak slow2 benti mrokok ke? aiyaa..

BISKUTMARIE(",) berkata...

tasha--> mmg pening...
kuikui...
;D

roxy--> hahaha...
saket da x nikmat da...
hihi...
;D

lana--> walaupun da lame x menconteng di blog ni tpi kamo masih ingt psl nak slow smoke...
hihihi....
;D

suezensuzanna berkata...

wah wah...nikmat yer....dont break my heart(mcm iklan tuh)

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> hahaha....
iklan paling ngeri tuh....
hehe....