Bilakah Hari Kita?

semalam gua berpuase ibarat musafir dipadang pasir, agak penat dan kekeringan air didalam badan- gua pun tak tau la ape pasal, mgkn semalam cuace kering kot? berbuke pulak ibarat tentera di medan perang, sorang² je sbb mak ngan ayah gua pergi Pahang ade kematian- gua xdapat pegi sbb cuti gua da abes, al-fatihah tuk makcik gua yang kembali kepade ALLAH pade Isnin 7/9/09 bersamaan dgn sambutan Nuzul Al-quran- semoga die ditempatkan dikalangan orang² yg beriman, amin- gua harap sumenye berjalan dengan lancar semalam, gua kat umah hanye mampu berdoa je-

today gua girang kan sikit ati dengan lagu² raye klasik kat opis, sbelum gua putarkan lagu tu gua tanye mmber² sbelah dlu mane tau kot² awl lagi ke kan- mmber gua pun ckp "On jer" gua pun on la kan, mmg perasaan bercampur baur la bile dengar lagu raye ni- sedih ade, gembire ade, tak sabar ade- gua heran la, asal erk time raye ni mesti kite akan ingat orang yg da pergi- maksud gua orang yg dah meninggal, asal dengar lagu raye je ati gua hiba- aihh- ape boleh bt perasaan mcm ni mmg gua tak bole nak elak tapi ape pun gua kene teruskan pose & raye gua tanpa ade mereka² yang telah meninggal dunia

k la kite tinggalkan cerite² sedey ni dlu sbb gua taknak rosakkan mood² gembire korang sume- gua harap lu orang masih ingat lagi entri pasal cinta gua musim pertama, gua skunk tengah create entri cinta gua untuk musim ke-2 tapi gua akan post-kan lepas raye- memori gua tengah low bulan pose ni, biase la xde tenage- jadi gua x brape ingat memori cinta gua untuk musim yg ke-2 ni, gua harap lu orang sume dapat besabar menunggu entri cinta gua ni- ok stakat ni saje entri gua untuk hari ni, assalammualaikum.....


7 ulasan:

jai@jezz berkata...

Al-fatihah moga untie kamu ditempatkan ditempat orang2x yang beriman.. & diampunkan dosanya di dunia.. amin..~


** cepat ah create entry cinton kamu tu.. ;p

~amy liana8886~ berkata...

al fatihah..smoga roh dicucuri rahmat n d tempatkan org2 yg solehah..amin..

kupu-kupu biasa berkata...

al-fatihah untuk makcik kau..

utk kau plak... poyozz.. dan2 lupa kisah cinta sbb puasa... hehehe.. cepat lah wei create entry aku dah penat tunggu.. maklumlah bulan puasa aku byk sgt masa terluang.. hahahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

jezz--> amin, mudah²an rohnye dicucuri rahmat...
cinton..??
hahaha...

amy liana--> al fatihah, amin...

kupu²--> al fatihah, amin....
rileks² gua tengah bengong ni, huhu..
:D

~vee~ berkata...

semoga rohnya di cucuri rahmat.. Amin.. :)

aik..love story lak? ;)

suezensuzanna berkata...

al fatihah tuk mereka yg pegi, kiter yang masih hidup nih harus lah meneruskan hidup..kan kan:)..ok ok...

erm....hari kita akan tiba...ntah esok, lusa, thn depan, bulan depan...hanya Allah yang tahu:)...antara bersedia atau tidak

BISKUTMARIE(",) berkata...

vee--> amin....
ahaks, love story...
:D

sue--> yg hidup akan tetap meneruskan kehidupan, bersedia atau tidak mati tetap jalan akhir didunia...
harap kite da bersedia...
:D