Mane Pegi??

ni yg gua malas ni, bende² mcm ni la yg bt gua marah sangat² ni- kot ye pun knape skunk baru nak hilang? tension betul gua mcm ni! sebelum ni ok je, xder lak sampai mcm ni- gua mintak maaf la kat lu orang, gua pun xsangka bende bole jadi mcm ni- gua harap lu orang bole maafkan gua- ini bukan salah gua!!









mane pegi idea gua ni....

da lame sangat lu menghilang....

tolong la u-turn balik kat gua....

gua nak update blog pun susah da ni....

nnt follower gua lari nnt kalu gua tak update blog dgn story² best...

tolong la, tolong pulangkan idea gua....

wwwaaaaaaaaa..........









nota:- idea gua tepu skunk ni, sekian.......

5 ulasan:

kupu-kupu biasa berkata...

kau ni saje je kan?.. nak elakkan diri dari tulis entry pasal cinta kau tu.. aku bukan setakat dah lari... tapi dah lari setempat.. hehehe...

~amy liana8886~ berkata...

haha..sampai mcm tu skali..

suezensuzanna berkata...

hahahha....ok lah tuh....update gak..better than nothing:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu² biase--> ish mne ade elakkan diri...
xbaik ckp mcm tu...
huhu...
;D

amy liana--> heh...
;D

sue--> suke ayat "better than nothing"....
ni pun dikire update erk..??
hehe...
;D

jai@jezz berkata...

idea kau ilang bukan sebab apa... sebab dia pon pose gak.. hehehehe..=p