Sahaja Aku Menghapdet Blog

gua nengok sume update psl raye je, tibe² gua pun rase mcm nak update psl raye gak- bkn meniru idea lu orang tpi gua pun raye gak pe- tahun ni adalah tahun pertame gua bagi anak² buah duit raye, bersampul kan sampul duit ihsan tempat keje gua, gua letak duit RM1 ringgit baik² dlmnye- tu je yg gua mampu takat ni, dan gua hanye bagi kat anak² buah blah bapak gua je sbb tak ramai- ade dlm 10 ke 15 orng je tpi kalau belah mak gua mmg ramai giler, lebih 50 orng gua rase- aktif sgt dorang ni bt anak smpai kan gua rase tersekse je nak bagi duit raye ko dorang, maka dengan ikhlas nye gua decide tuk tak nak bagi duit raye kat anak² buah blah mak gua- koyak gua nnt! bukan pilih kasih tpi tak mampu. full stop



itu lah shaja aku menghapdet blog...
dah mcm bace niat plak, dah terbiase bace niat agaknye

7 ulasan:

- rOxY - berkata...

same la kite..
belah mak bukan rami lg yg wt ank..
hehehhehe..
nie da kering kontang di watnyer..
hehehehehhe..

BISKUTMARIE(",) berkata...

hahaha...
tak tau la gelojoh ke ape dorang ni...
hahaha....

suezensuzanna berkata...

erk..baca niat ape tuh??niat pose ke??huhuhu....me x rmi anak buah..ader dlm 4 org je kot....

BISKUTMARIE(",) berkata...

teringat niat pose lagi...
4 orng je...??
bg 10 hengget sorang pun x luak mcm tu...
:D

~amy liana8886~ berkata...

ramai giler anak buah..sy sorg je anak buah..nasib la leh la bg byk sikit kalau ramai tu kena bg2 bajet kalau x kite lak merana di hujng bulan..hehehe...

Cik aiNa berkata...

hehehe..
duit raya x abes taun nie..terlebih2 pulak..

BISKUTMARIE(",) berkata...

amy liana--> sbb bajet² tu yg x bgi tu...
hahaha..
:D

aina--> bole la hulur kat sini separuh...
huhu...
:D