Restoran Half Moon, Serdang Perdana

Restoran Half Moon - Yemeni @ Arabic Cuisine
Antara menu-menunya ↑
Makanan yang menjadi pilihan ramai ↑
Menu gua, kebab ayam RM10.00


Restoran ni terletak berdekatan dengan TC Inn Hotel Serdang Perdana, dekat dengan South City Plaza, hampir-hampir dengan Restoran Sibil. Makanan ala Arab juga, memang terbaik, harga berpatutan sesuai dengan pekerja kontrak macam gua.


Makan tengahari gua harini Chicken Kabab, tu dalam menu dia la, sebutan masih lagi Kebab Ayam. Gua bilas dengan Apple Juice atau bahasa pasarnya jus epal, memang pure epal tak pakai kordial. Puas hati, jumlah perlu dibayar RM15.00 sahaja.


Restoran ni terbahagi kepada 2 bahagian, bahagian pertama tak berhawa dingin, bahagian kedua berhawa dingin. Kepada perokok boleh duduk kat bahagian 1 tu, kepada makcik-makcik atau pakcik-pakcik yang ada sakit jantung atau alah asap rokok boleh duduk bahagian 2. Sila lah cuba ye.

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ni la die org gelojoh...hahahaha
cpt btol update.
pasni g restoren saba' tau

suezen berkata...

haiyoooo....cam sodap yo

BISKUTMARIE(",) berkata...

Tanpa Nama--> Sba'? mcm pernah dgr..
kat ne ek...?

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> bukan mcm dah lg...
mmg ssooodaaaappp.....
:D