Buat hal lagi

014-2357488, abaikan no phone ini dimasa akan datang ↑

1 pesanan ringkas (SMS) yang mendebarkan, masuk ni dah kali kedua gua menerima SMS berbaur mengiurkan. Nasib iman gua masih teguh dan utuh, klik link NI


4 ulasan:

pizli berkata...

Hahahaha.. Betul-betul menguji iman message macam tu..

BISKUTMARIE(",) berkata...

pizli--> mula2 mmg bergegar gak la...
hahahaha

unclejon berkata...

huh..
member aku da terkene..no dgn ayat same dah..p'tengahn bulan pose thn lepas..member aku x kemaruk tp die niat nak tolong kesian sampai nak jual maruah...so die bank in la duit utk byq sewa umah tu...ade dlm bape kali tah mmber aku trnsfer duit br bgtau aku...die ckp ti budak tu cagar laptop lepas dpt gaji die byq blk..aku trus bgtau ko ni da kene scam...mmg btol² mlm yg budak tu janji nk cagar laptop kononnye x muncul²...member aku pening pale ade la kat rm600..tp nasib baik no akaun sume member aku simpan..die nak trace tp x tau care je...ade 2-3 akaun jgk la mamat malaun tu..kalo de sape² bleh trace bleh aku mntak no acc scammer tu kat mmber aku..

BISKUTMARIE(",) berkata...

unclejon--> banyak tu, sampai 600... aku pun xpaham la org2 yg suke menipu org ni.... harap2 tak tertipu la...