Teman Baru?

start dari sekarang gua harus mengumpul duit serta berjimat cermat hanya demi untuk teman baru gua. gua pun takde la excited sangat menunggu ketibaan teman baru gua tu, kalu ade tu ade la. buat mase ni gua takde lagi gamba die, insya-ALLAH nanti gua upload gamba die tuk tatapan lu orang. tunggu kehadiran teman baru gua


Perbualan talifon:-

brader: dik, sumenye ok. abang da uruskan semuanya, mmg cun dik
aku: ok...ok...ok... (gua gelabah sikit, sikit je)


kepade brader, lu memang memahami gua. gua caya sama lu, ok sehingga berjumpe lagi di entri bergamba bersama teman baru gua. cau..............


9 ulasan:

cahayachenta berkata...

aku berani bet teman baru tu bukan la seorang manusia kan???

mEiZ SHA berkata...

x sabar nak tgk teman baru kamu
;)

BISKUTMARIE(",) berkata...

cahayachenta--> tak mgkn haiwan...??
tggu je la erk...??
jgn over confident...
hehehe...
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

miez sha--> bkn lu je yg tak sabar, gua pun xsabar gak...
cume tak berpeluang lagi nak jumpe teman baru tu...
huhu...
:D

~AmyLiana8886~ berkata...

kereta kew??

ALYN_C3N1 berkata...

ha...nie msti keta kn...tak pn motor ke...yg psti bkn aweks...ahaakkksss...

BISKUTMARIE(",) berkata...

amy liana--> keta..??
pasti...??
tunggu je la erk...??

BISKUTMARIE(",) berkata...

alyn--> wah...
confident nye die...

- rOxY - berkata...

http://konflikhidup.blogspot.com