1 Tahun

diam tak diam, bising tak bising umur blog ni hampir setahun jagung- penerbitan blog ni seawal Januari 2009, diterbitkan oleh Mohd Fadli, ditulis oleh Mohd Fadli, ditaja oleh Mohd Fadli, pendek kata semuanya dialah- Mohd Fadli itulah gua, cerita dalam blog lu gua, lu gua tapi nama Mohd Fadli, tak ganas langsung- pembabitan gua dalam arena blog ni berlaku secara tidak sengaja, semuanya bermula dari blog abang gua- dari situ timbul sifat ingin tahu dan sifat ingin mencuba, jadi terhasil la blog yang diberi link shahazril.blogspot.com-

shah azril ni takde kena mengena pun dengan gua, dari mana gua dapat nama ni susah gua nak cerita- sebabnya, paaaannnnjjjjjaaaannnnggggg cerita nya- gua nak lu orang lupakan pasal shah azril tu, baik lu orang fokus kat gua lagi rare- gua ada sikit upacara tuk meraikan ulang tahun blog gua yang pertama ni tapi masih dalam perbincangan dengan penghulu Kampung Lubuk, AJK baru nak dilantik- Syarikat Cahaya Din pun da sound gua awal² nak sponsor 7 khemah 2 tingkat, gua tak dapat bayangkan rupa khemah tu- Yob kedai hadware pun nak sponsor lampu mentol kuning 14 bijik, kasi terang sket majlis yang diramalkan berlangsung pada waktu malam- gua masih lagi mencari sponsor² amatur yang sanggup men-support majlis ni

gua nak pegi beli reben dengan belon jap, kasi cantik gua punya blog- tiba-tiba gua teringat Lucy, cet......




*majlis adalah rekaan semata-mata, harap maklum...


13 ulasan:

sI tEDI berkata...

okey!
beli riben warna warni!

- rOxY - berkata...

mne gambar lucy nyer?
xder pown?
isk2..

BISKUTMARIE(",) berkata...

si tedi--> hehehe....
meriah...
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> gambar lucy...??
tggu erk...
insyaALLAH dlm mggu ni gak
:D

~AmyLiana8886~ berkata...

baru tau name biskut nie fadli...azril nama adik saya..hehe..dh stahun ek..pejam celik pejam celik kejap je kan..

suezensuzanna berkata...

ahaks...gambar lucy..masih menanti...

BISKUTMARIE(",) berkata...

amy liyana--> aik, baru tau...?
hehehe...
kejap je da 1 tahun kan..??
hee..
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> lucy erk...??
sabar lah menanti erk...
hee...
:D

ekino berkata...

semoga blog ini berkekalan .. hihi

BISKUTMARIE(",) berkata...

ekino--> insyaALLAH...
amin...
:D

mohd.zulkifli berkata...

aku pnye da setahun x update.

BISKUTMARIE(",) berkata...

zulkifli--> lu lagi gempak dari gua...
hahaha...

ada berkata...

wo.. da setaun.. sy bru 6 bln.. ngeh..ngeh..