Kejam

gua da mula rasa goyang dengan ape yang terjadi kat dunia sekarang ni, selak je paper mati sane, mati sini- bukak je TV mati sane, mati sini- dengar je radio mati sane, mati sini- mati yang mengerikan, rogol-bunuh, dendam-bunuh, hutang-bunuh, kemalangan-mati, ragut-mati, rompak-mati- gua semakin goyang dengan dunia, curiga sane-sini, panik sane sini, takut sane sini, semuanye men-goyangkan gua-

bukan niat gua nak menakut² kan lu orang tapi sebenarnya gua sendiri da rase takut ni, keluar rumah kena langgar, duduk rumah kena rompak, shopping kereta jatuh dari atas, bahaye²- itulah yang dinamakan ajal maut, kat mane² pun kite boleh mati bile dah sampai seruNYA- gua hanya boleh berdoa supaya mati gua tak ngeri, mati gua tenang, mati gua tak seksa, amin-



6 ulasan:

iLaSyakiLa berkata...

amin2...
ya robalamin..
huuhu..

Lovely Emy berkata...

AMINNN.. :)

BISKUTMARIE(",) berkata...

ila--> amin....

BISKUTMARIE(",) berkata...

emy--> aminnn....

nurayunni berkata...

amin....
huhu...
link:cokelatmanis.blogspot.com

~AmyLiana8886~ berkata...

amin...

tu la ajal maut kite dh ditentukan..kalau nk mati atah jalan kte akan mati kat situ jugak kan..huuu