Tragedi Jumaat

lepas sembahyang Jumaat....

gua membelah highway menuju ke tempat sepatutnya gua berada, iaitu office- permulaan perjalanan gua menunggang honda 2 tayar bermula dengan baik, preeennnngggggg....... semakin jauh perjalanan semakin moto gua tak bole bla, ade sesuatu yang berlaku- moto gua tak selaju biase, dengan berjiwa pelumba jalanan gua memulas trotel moto sehabis-habisnya- moto gua tak laju seperti pagi tadi, gua da lambat da ni- enjin moto gua mula menjerit seperti kena sula, seperti tidak cukup power untuk bergerak laju- ini adalah masalah, gua tunduk melihat meter- mane tau kot² temperature moto gua naik ke, minyak abes ke kan- tapi bukan tu masalah nya...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
"$%^&&#$%(*&^%^#" gua mencarut bahase cina- rupanya gua lupe masuk gear 4, haihhh..... patut la moto gua menjerit, rupenya mintak gear


p/s:- jalan raya bukan tempat untuk berlumba

8 ulasan:

miEz haNeM berkata...

NASEB BAIK lUPA MASUk GeAr 4!! KALA LuPA MASUk gEaR 4.,TeR REvErsE CEMANA:) haha:) SEMPoI la Lu Bro!

- rOxY - berkata...

hehehhe..
tu la..
lenkali jgn hnye ingt nk beracing di jalan raya..
hahahhahaha...

* susah nk drop comment??
awat plak??
kgkwn oke jer drop comment??
hehehhehehe

zue anak sudin berkata...

hahahah...best!
**igtkan mende la tadi. huhu...

zue anak sudin berkata...

hahah..best!
**igtkan mende la tadi. huhu... =p

BISKUTMARIE(",) berkata...

hanem--> hahaha...
kalu terREVERSE mmg balik umah terus la....
:D

roxy--> hahaha...
bkn racing tp da terlambat...
hehehe...

* haah la, susah nak drop komen...
xtau kenape...

BISKUTMARIE(",) berkata...

zue--> tu la pasal...
da kelam kabut smp gear pun terlupe nak masuk kan...
hehehe...
:D

suezensuzanna berkata...

seb baik pasal gear je..kalo pancit...tak ke parah

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> kali pancit mmg confirm xbalik opis dah...
hehehehe...
:D