Terima Kasih

sedang gua asyik membuat kerja, tiba-tiba perasaan gua berkecamuk- sesuatu telah mengganggu fikiran gua, membuatkan gua tidak keruan lagi- perkara seperti ini perlu diselesaikan secepat mungkin, jika tidak pasti kehidupan seharian gua akan hancur-

lantas itu gua capai tourch card, gantungkan di leher- gua tinggal kan kerja gua untuk sementara kerana ada yang lebih penting dari itu yang gua kena langsaikan- tiiiiittttttt.... touch card sensor berbunyi, pintu terbuka- langkah kaki gua hanyun panjang, gua bertambah tidak keruan- gua kene pantas, argghhh!!- gua melepasi receptionist, semakin laju langkah kaki- tempat yang dituju semakin dihampiri, moga tiada apa yang akan menghalang gua- gua tolak pintu sekuat hati, tanda gua dah sampai di destinasi- gedegang, pintu berbunyi kuat-
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ok, ok- dah, gua nak masuk toilet da ni, nak tutup pintu- terima kasih temankan gua pergi toilet, sakit perut sangat ni- da selesai nanti gua cari lu lagi, ok cau ......

17 ulasan:

- rOxY - berkata...

bongek biskut marie!
;p

~amy liana8886~ berkata...

hahaha..ingatkan g temuduga ke naper ke last2....

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> hehehe...
lupe nak bgtau awl...
sbb da sakit perut sgt²...
hehehe...
:D

amy liana--> tu kire temuduga la tu...
hehehehe....
:D

kupu-kupu biasa berkata...

laaa x sangka lu gi toilet berduet dgn gua... gua pon sakit perut td... hahahahaha... berduet jarak jauh tu..caraaaaa...

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> patut la tgh gua termenung tu gua rase mcm ade orng berckp...
rupenye itu lu...
hahaha...

✖sLap mE pLz!™✖ berkata...

kechewa gua..
egt tip2 cane nk jdik kaya kew..

BISKUTMARIE(",) berkata...

hahaha....
jgn kecewe sgt...
hahah...
:D

hafiz berkata...

gua dah agak dah..
mesti g bank punyer......

suezensuzanna berkata...

x senonoh nih..biskut marie nie... sumpah jd kek batik kang br tau

email me ur num:)

BISKUTMARIE(",) berkata...

sudah la ko mat...
dan² je ko tau...
dah kene game ckp je la...
hahah

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> kek batik...??
sedap tue...
hehehe..
:D

oshin da vinnci berkata...

hehehehe...

ingat kan lupe nk mik no eko mimpi smlm.....weksss!!

BISKUTMARIE(",) berkata...

oshin--> haram tu...
hehehe..
:D

jai@jezz berkata...

cilanat koo... hampeih... x koser aku lol nk temankan kau pegi toilet..

syaf berkata...

salam..
meh singgah my blog..anda pasti x nyesal munyew...
http://daniel-syaf7788.blogspot.com/

BISKUTMARIE(",) berkata...

jezz--> hahah...
betul punye marah ko jezz..
hehe..
:D

syaf--> wokey bro...
wa ade mase wa singgah lu punye blog...

~amy liana8886~ berkata...

biskut--> amy punya link baru ek..http://amyliana86.blogspot.com