Gua Puas

gua nak cerita ape yang terjadi harini, tak kira la lu orang nak tau ke tak- ape yang penting bkn kerjasame tpi ape yang penting skunk ni gua nak cerite gak kat lu orang- walaupun gua sebenarnye giler punye malas nak bagitau lu orang tapi kadang² kite tak bole nak simpan dlam hati je, kena gak luahkan- so gua amek langkah untuk luahkan kat lu orang, gua harap lu orang sudi mendengar- kalau ade pendapat lagi bagus! pertama sekali gua nak ucapkan terima kasih kat lu orang yang bace entri gua yang ni, terima kasih kerana sudi membace- ok gua teruskan dgn ape yang gua nak cerite kan, cerite tentang ape yang terjadi kat gua arini- tadi waktu lunch gua pergi servis moto kat kedai gemuk area umah gua- sekian terima kasih kerane sudi mengambil mase membace entri ini, gua puas.




14 ulasan:

Cik aiNa berkata...

woahh..syabas bete..
sy juge berase amat berpuas hati membace entry yg dasyat ini..huahuahua

MiSsyLiLy berkata...

siott jek.. hehehe

BISKUTMARIE(",) berkata...

aina--> macam marah je bunyinye...
hehehe...
:D

lily--> hehehe.....
jgn marah...??
:D

~amy liana8886~ berkata...

mesti xde idea tu tlis cmtu je..huhu..ingatkan panas sb pe..

BISKUTMARIE(",) berkata...

amy liana--> crite betul cumenye nak bg suspen je...
hehehe...
:D

- rOxY - berkata...

wa...
giler besh luahan at dier..
tragis sungguh..
haahhahahah..
nk menangis rase+rse nk baling je labtop nih.. hehhehe..
*tp bnda mahal.. sayang nk baling*
hahhahhaha..

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> hehehe...
mcm marah je...
hehehe...
:D

baby cipai dunk berkata...

huhuhu.post yg plg mantap yg pena cipai bc..
chaya la...
trus kan la usha anda..
ahakzzz

BISKUTMARIE(",) berkata...

cipai--> mantap erk...??
hehehe
:D

zue anak sudin berkata...

hahahaa...terasa sangat best biler luang 2 min bace entry yg buat rase nak gigit kuku jari kaki! hahaha..

buaya berkata...

salam ziarah..

dijemput menjadi follower sy yer..

http://buaya-merah.blogspot.com

BISKUTMARIE(",) berkata...

zue--> jgn la sampai mcm tu skali...
rileks ok...
hehehe
:D

buaya--> aku kena jadi follower ko...??
hahaha...
ok, ok....

eza2odette berkata...

oh.. sama2. sunggoh berpuas hati ngan entri anda. hebatnyer dapat pergi servis moto.yay!

BISKUTMARIE(",) berkata...

eza--> puas hati ke..??
hehehhe...
:D