Bantuan Nafas Mulut ke Mulut

ini benda serius bukan main², gua mintak tolong sangat² kat lu orang sume- otak gua dah tak bole berfikir secare rasional lagi, fikiran gua same je macam yang lain²- sekarang ni gua nak idea² yang kreatif dan berlainan dari yang lain kat lu orang, gua harap lu orang bole tolong gua-





macam ni ceritanya, member gua nak kawen 31 Oktober ni- gua tak tau nak bagi hadiah ape, ade jugak terdetik nak bagi peti sejuk 3 pintu tapi sape lak yang nak usung benda alah tu nanti- nak bagi Viva elite tapi gua sendiri pun takde kreta lagi- lu orang ade idea yg kreatif tak? gua taknak la hadiah² yg biase orang bagi, macam set pinggan, cawan- tu zaman batu dulu bole la- idea yang paling kreatif gua akan bagi hadiah (untuk pompuan je la), tapi kena jumpe mak gua dulu la- amacam?







p/s:- semua da kawen, haih..... :(





25 ulasan:

cahayachenta berkata...

hurmm.. ko tak ckp bape bajet ko.. kalo ckp leh la gak aku bg opinion... hurm..

kalo aku kan, aku bg yg ada kegunaan kat both of them la.. yg selalu diorg pakai, kalo dh pakai pulak mesti la ingat kat pemberinya kan..

cth yer mcm set cadar ke, dapur electrik ( aku tak ingat bhsa omputih sebut apa...) tp dapur ni bukan setakat dapur tp boleh buat utkl stim, pnggang n sbgainya la.. ahaks...

Tanpa Nama berkata...

Salam singgah.

http://eyriqazz.blogspot.com

BISKUTMARIE(",) berkata...

cahayachenta--> set cadar...??
mcm menarik....
tpi dapur elektrik tu mcm terlalu mahal la plak...
hehehe..
anyway, thank's...
:D

Anonymous--> ye salam singgah...
:D

- rOxY - berkata...

ala...
bukan susah sgt pown...
bagi jer set toto..
kan senang..
biler dowang tito...
mesyti dier igt kt awak..
hahahahhahahahahhahahah

~amy liana8886~ berkata...

bagi la pape yg patut biskut..hehe..janji ikhlas..

MiSsyLiLy berkata...

beli kan periuk nasi.. hehehe.. supaya dorang tak lapo pas kawen nti..:)

kupu-kupu biasa berkata...

comforter set.. settle.. jusco belambak.. madah sale jer kat department comforter tu..

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> hahaha...
silap² dorang bt lap kaki nnt...
hahaha...
thank's...
:D
*npe erk ssah giler nak drop komen kat blog roxy...???
aihh...

amy liana--> ya...
muarh ke mahal ke besar ke kecik ke...
yg penting ikhlas...
thank's...
:D

jai@jezz berkata...

ermmm... ko bagi pembakar roti la.. aku beli kat mydin baru RM17.90.. memang cun arr weih... siap ader tanda SIRIM lagi... bukan cikai punya... better ko beli tu.. :)

BISKUTMARIE(",) berkata...

miss lily--> ok gak idea tu....
tpi pandai ke die msak nasi..??
hehehe...
thank's..
:D

kupu-kupu--> barang sale lagi jimat..
ye tak..??
thank's...
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

jezz--> idea ko sgt best saat ini...
murah, menarik dan senang...
thank's...
:D

zlan berkata...

kalu aku jadi kawan ko,ko nak bagi peti sejuk aku sanggup angut sendiri janji dapat yang 3 pintu hoooo..idea aku ko bagi kam loceng dan set tepat² pukul 3 pagi kasi gegar bilik pengantin heheh

BISKUTMARIE(",) berkata...

zlan--> pergh...
ok gak tu...
bile lagi nak kena kan pengantin kan..?
hahaha...

kupu-kupu biasa berkata...

so yg bantuan pernafasan mulut ke mulut tu ape cite???... hehehe.. dh ada yg tawar diri ke??.. hahahahaha

Queen berkata...

erm..hari tuh aku bg dapur gas....
takpun ko belikan die erm beras 10kilo...

p/s :

aku lebih suka kalau kawan aku share2 duit bg aku TV ke...peti ais ke...takpe..aku boleh gi amik kat kedai tu sendiri..hehehhe

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu-kupu--> setakat ni xder sape pun yg meng-offer kan diri...
nak jadi orng yg pertama tak..??
hahah..
;D

BISKUTMARIE(",) berkata...

queen--> hahaha..
beras 10kg erk..??
hehehe...

pergh sanggup tu amek kat kedai sendiri...
hahaha...
:p

miss jane berkata...

pekata ko bagi dia baju tidor seksey....muhahahhahahahhahaha

tupun kalo kawan tu pompuan...
muakakakaak

tapi kalo kawan ko tu laki, pe kata ko bg die hadiah baju tido seksey jugak...

muhahhahahhahahahahha

larikkkkkkkkkkkkkkk

BISKUTMARIE(",) berkata...

miss jane--> hahahaha...
mmg best idea tu...
mmg tak beselera msing² nnt...
hahahaha...
:D

Kembali Berlari berkata...

Ko hadiahkan je doa...agar bahagia selamanya (^_^)
.
.
.
.
Ayat orang pokai wakaka

BISKUTMARIE(",) berkata...

kembali berlari--> hahaha....
tu mmg 1 hadiah yg btul² ikhlas...
:D

muhammad berkata...

klu bg biskut meri, ok tak? :) klu tknk bg abis, awetkn je biskut tu, letak dlm balang jernih. bleh jd prhiasan plk.

BISKUTMARIE(",) berkata...

muhammad--> hahaha...
tu mcm perli gua je...?

eza2odette berkata...

bgi lampu tido pon sweeeet .. (^^)

BISKUTMARIE(",) berkata...

eza--> 1 idea yg baik...
thank's...
:D