Cacing?

gua nak tanye pendapat lu orang ni, senang je takyah pikir dalam², ckp ya atau tak je- bisnes cacing ok tak? eeemmmm....... so how?



p/s:- mau kawen ma

12 ulasan:

zue anak sudin berkata...

ok what~ dulu mak sy nak buat gak tp, modal kena pakai banyak kan? nak cari tempat yg sesuai lg~ depends la. if, kamu bole buat semua tu, it's great la. tp, mmg hasilnya nnt lumayan! *thumbs up!* =)

- rOxY - berkata...

ntahla..
xpenah wt biznez tuh...
hehhehehe..
tp...
ape jenis biznez pown..
yg penting usaha..
insyaallah..
semua nyer akn oke...
betol x?

kupu-kupu biasa berkata...

ok.. tapi mula2 nk start tu standard ah sakit skit coz cacing yg mula2 nanti selalunya cepat sakit and mati.. tapi lama2 nanti ok.. kawan aku wat business tu alhamdulillah lah.. skang makin maju... utk permulaan ko gi ah beli buku ttg cacing.. aku sokong je klu ko nk buat business ni...

cahayachenta berkata...

ok!!! aku sokong.. as long as ada market ok la..

Nur -al- Ain berkata...

kalau kene gaye mesti ok je..

gud luck!

cik syazni berkata...

ok kot, tp gi kursus ngan MARA, nnti dia leh urus pembeli pembekal sume~

jai@jezz berkata...

ramai sgtt dah org buat... takut x der pembeli jerk.. ater semua dah jd pembekal.. lain2 bisnez...??

~amy liana8886~ berkata...

cacing???? kenapa x lintah je..lintah mahal skrg ni kan..better lintah dr cacing..

BISKUTMARIE(",) berkata...

zue--> yup...
1 tong modalnye 6k...
mngikut pade keuntungannye mmg nmpk menarik..
thank's...

roxy--> ya...
usaha kunci kejayaan...
thank's...

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu-kupu--> agak sakit la...
sbb kne tggu 4 bulan baru bole jual kan cacing² tu...
thank's...

cahayachenta--> thank's...

BISKUTMARIE(",) berkata...

Nur al ain--> thank's

syazni--> trimas atas maklumat tu...
thank's

jezz--> ramai sgt dah erk...??
terpikir bisnes ni pun sbb ade 1 bro ni da bt bisnes ni...
thank's

BISKUTMARIE(",) berkata...

amyliana--> sbb ade dpt lubang bt bisnes cacing ni...
kalu ade lubang bisnes lintah ok gak...
thank's...