Bersenikah Gua, Berbakatkah Gua ??

cuti lalu gua ke Port Dickson (PD), mmbr gua bertunang- lepas selesai saje majlis, gua dan korem² yg len ke pantai cuci mate- alang² da ade kat pantai sempat gak la gua snap 2-3 helai gamba (bak kate mmber gua)- lu orng nak nengok tak gamba² yg gua snapkan tu...? nak ke tak...? gua tak dengar pun...? nak...? tak nak....? kuat sikit.... ape...?



ok majoriti sume nak, jd gua lampirkan sehelai due gamba tuk tatapan korang- sebelum gua terlupa, gamba ni sume gua yg snap sendri- pakai hp sony K770i gua, tiada sebarang edit berlaku- original dari ladang, tiada bantuan pakar pun- sekian...












amacam...? ok tak gamba² yg gua snap..? gamba gua ade gak, tpi malas nak upload- ade mmber gua ckp, gua ni sgt berseni- betul ke? gua pun xtau, tpi gua suke amek gamba² mcm ni- gua nak tanye lu orang, ape pendapat lu orang tentang gamba² yg gua snap ni? jawap ikhlas ok, jgn tipu²









p/s:- aku nak jadi photographer, bole?

16 ulasan:

- rOxY - berkata...

biskut marie da bertunang???
uwaaaa!!!!!!!!!!!!!!

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> sorry²...
typing error...
bkn biskut yg tunang sbenarnye tpi mmber yg bertunang...
sorry sume...
hehe...
typing error!!
:D

Queen berkata...

i jus miss my k770i...


serius beb..itu hp memang superb best....huhuhuhuhu

✖sLap mE pLz!™✖ berkata...

kantoi..
da tunang ea..
ade lak dalehnye..

~amy liana8886~ berkata...

biskut--> amy dh tukar link baru..

mmg berseni..gmbar2 tu bese org wat lukisan kan..comel..

BISKUTMARIE(",) berkata...

queen--> ya mmg superb...
:D

✖sLap mE pLz!™✖--> ades...
ini betul² bkn mainan....
bkn gua yg bertunang la..
tpi mmber gua..
adess...

BISKUTMARIE(",) berkata...

amy liana--> ye, amy...
biskut da tuka da link amy..
berseni erk..??
hihi...
terharu dgr...
hahaha...
:D

jai@jezz berkata...

AKU SUKER NENGOK PIC YG NO 3 TU... CANTIK AH. PANDAI GAK KO NI..

kupu-kupu biasa berkata...

cehh... nk cover line konon.. ye ke typing error... ke ko mmg gi tunang aritu.. hehe

BISKUTMARIE(",) berkata...

jezz--> aku pun tertarik dgn gamba yg no 3 tue...
tue sbb aku postkan...
hehehe...
thank's...
:D

kupu-kupu--> gua citer betul ni...
betul bkn gua yg tunang...
adess....

zue anak sudin berkata...

unik...kot. huhu...

BISKUTMARIE(",) berkata...

zue--> unik erkk....??
hehehe...
thank's....
:D

zlan berkata...

salam,bro kg gua sama la dgn gmbo no 2 tu...best tepi laut lagi umah gua

BISKUTMARIE(",) berkata...

zlan--> lepas ni bole la gua pegi kg lu plak snap gamba...
:D

BULLET berkata...

follower baru...follow tau nanti...

BISKUTMARIE(",) berkata...

BULLET--> ok gua follow lu rapat...
baik punye....