Chapati Raye

lu orang penah pegi open house ade buat chapati? belum penah lagi kan tpi baru ni gua pegi open house mmber gua, mak die bt chapati sebagai menu utama- berkuahkan sambal & kari ayam, mmg mngancam la kan chapati die- susah nak jumpe chapati yg stimnye sampai ke tulang belakang- kat umah die ni mmg tiap² tahun bt chapati sebagai hidangan di waktu raye- gua syak sebab arwah bapak die orang pakistan la, tu sebab la depa bt chapati- chapati mak lu mmg 5 star beb, lagi² cicah dgn sambal pergh mmg tak ingat da orng kiri kanan mintak air- gua ingat nak belajar buat chapati dari mak lu la, haih- selain tu ade gak mak die bt nasi impit berkuah kacang ayam, bihun sup & lontong- sume jenis makanan gua try saat tu, tak sia² gua tak makan dari rumah-



gua ingat nnt kalu gua kawen nak buat chapati je la, gua nak suh mak mmber gua tu buatkan, emm... menarik jugak tu



4 ulasan:

- rOxY - berkata...

hahahah..
ble gak tuh mse awk kawen wt capati...
1 st time nk rse...
bukan rse nasi minyak..
nk rse chapati!

jai@jezz berkata...

aku setuju tu.. jimat cost.. tp nagn syarat jgn luper ajak aku skali.. =)

~amy liana8886~ berkata...

buat chapati tuk kawen..takut nanti org slh anggap ni kenduri kawin org melayu ke india..huuhuhu..

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> hahaha...
bari sihat mkn chapati..
huhuh...
;D

jezz--> hahaha...
mmg jimat...
bkn takat ajak je...
siap bentang kapet merah lagi...
hee..
:D

amy liana--> hahaha...
kene bt menu sampingan mcm ni...
hee..
:D