TGV Birthday Suprise! Thanks

Salam September, bulan kelahiran gua. Tarikh keramat tu hampir tiba, sikit je lagi. Sempena hari kelahiran gua ni, Nuffnang dan TGV telah memberi kejutan dengan memberi 4 pas wayang. Teruja rasa pun ada, jarang nak dapat kejutan dan peluang macam ni.


Terima kasih Nuffnang dan TGV kerana kejutan ni, cumanya sekarang gua tengah fikir nak tonton filem apa. Final Destination dah tonton, apa lagi cerita baru yang best? Pas ada 4, gua 1, lolipop 1. Lain? Kejutan yang terkejut. Kredit kepada Nuffnang & TGV


http://www.nuffnang.com.my/tgv/

6 ulasan:

kupu-kupu biasa berkata...

adakah gua di blog yg betul?.. ok gua kompius ni... link tu maksudnya blog sama tp link lain je kan?..

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> ya, lu ditempat yg betul... hahaha...

Tanpa Nama berkata...

aku nk ikut.. :)

*puan munie :)

BISKUTMARIE(",) berkata...

Munie--> sibuk je.. ni untuk org bujang jelah... huhu

Tanpa Nama berkata...

sudaa la kau..
adiah cakap nk bg.. :p
menipu~~

BISKUTMARIE(",) berkata...

munie--> hadiah ko berat kot... dtg amek la... huhu