Kurma Madu Yuta - Yusuf Taiyoob


Sebut biar kena dengan bunyinya, Yusuf Taiyoob...... Bagus, walaupun kadang-kadang gua tergelak bila tiap kali dengar iklan dia. Di pejabat gua ni di bahagian Finance ada bagi-bagi kurma kepada pekerja, gua antara yang menerima. Setiap tahun memang ada yang dorang akan bagi cuma tahun ni kurma dari Yusuf Taiyoob (sebut biar kena dengan bunyi), gua pun tak pernah rasa kurma dari Yusuf Taiyoob ni lagipun gua bukan pengemar kurma.



3 ulasan:

pizli berkata...

Kurma jenama first choice dekat Giant (kotak hijau) pun sangat sedap. Dulu aku pun tak gemar kurma tapi sebab khasiat and memang terbukti boleh membantu aku pun layan je lah hehe..

BISKUTMARIE(",) berkata...

pizli-> gua nak blajar mkn kurma, huhu...

Salasiah Ammar berkata...

saya penggemar kurma terutamanya yusuf taiyoob........