Pengertian Usaha

baru kini gua mengerti ape itu erti usaha, baru kini gua faham ape itu ungkapan "usaha tangga kejayaan"- memahami dan cuba untuk memahami tidak sesukar usaha yang dibuat, usaha memerlukan ketabahan dan kesabaran yang tinggi- walaupun begitu pulangan yang kite dapat pasti tidak mengecewakan, dari itu jangan berputus harap untuk berusaha-

kepada member gua Dila, gua pasti akan mencatat score yang paling tinggi dalam game Zombi tu- pastinya gua akan usaha siang dan malam- cau, gua nak sambung men game- cis, bateri dah nak abes ni- arghhh..... macam mane die boleh lagi power dari gua ni, cilakak-


p/s: jangan memandang rendah pada wanita (walaupun gua tak dapat menerima hakikat ini tapi gua terpakse tulis gak)

3 ulasan:

~AmyLiana8886~ berkata...

kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

ye la..
aku je xdpt maen..
celake..!

:p~~

BISKUTMARIE(",) berkata...

hahaha...
padan muke ko...
ko bkn tau men game pun...
huhu..
:D