Cultural Night 2 - Bruce Lee 2010


lu orang ingat lagi pasal entri gua pasal baju tuk dinner aritu? fikir punye fikir gua sambar 1 set pakaian yang bercultural kan orang Cina, ape name baju tu pun gua tak tau- bile gua sarung je 1 set pakaian tu, gua dapat merasakan semangat Bruce Lee mengalir dalam tubuh gua- terus gua terkinja-kinja ala Bruce Lee, semangat die memang lain macam-

7 ulasan:

~AmyLiana8886~ berkata...

wah..hensemnya bangat..

kupu-kupu biasa berkata...

kacak siotttt.. hahahaha..

lu jadi x?.. kate nak bersatu padu dgn gua tp sampai skang xde cite.. gua dah siap pos 2 entry dah pic yg gua dah amik sepanjang gua jadi pak pacak teman kazen gua.. hahahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

amy--> tq²...
hehehehe..
(",)

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> kacak..?
terharu gua...
hahaha...

gua ok jer...
lu bukak la 1 blog untuk itu...
lu dah bukak lu bgtau gua...
amacam...?

kupu-kupu biasa berkata...

gua dah cuba bukak tp x berjaya sbb gua ade lg satu blog pasal hantaran tu kan.. so gua click banyak kali pon x berjaya.. mende ntah dia tulis.. gua bkn paham sgt bahase omputih ni... lu lah bukak..

Tanpa Nama berkata...

kalau aku xamik kan xde makne ko dpt pos kt sini la giler.. :p

p/s : jom parkson.. :D

BISKUTMARIE(",) berkata...

tanpanama--> ko tak kire plak brape bnyk aku amek gambo ko....
bkn men berkire lagi ko kan...

*voucher 100 je mne lepas nak pegi ramai²...