Dah Tua





kami dah tua-ungkapan tu mungkin memang kena dengan team futsal gua- minggu lepas masuk tournament futsal, dah bertahun main suke² tapi baru kali ni masuk tournament- saje nak try nasib & nak tunjuk bakat, suke² je- bakat ade tapi nasib takde, pendek cerite team gua kalah dalam tournament tu- peringkat kumpulan lagi dah kalah, 1st time la kate kan- bagi gua ni baru permulaan, lepas ni team gua nak masuk lebih banyak lagi tournament- nak abiskan duit tapi taknak membazir- paham?






p/s: tua-tua hensem tau (a.k.a) tua-tua berisi

6 ulasan:

suezen berkata...

dh tua dh..udah2 lah tuh

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> hahahaha...
tak baik tau...

peaNut berkata...

hehehe..xpe2..lain kali cuba lagi..jgn la terus putus asa..belum pun tua mana tu..huhu

BISKUTMARIE(",) berkata...

peanut--> ade gak yg bgi semangat...
huhu...
thanks..
:D

Tanpa Nama berkata...

alhamdulillah..
ko kalah..
:D

-munie-

BISKUTMARIE(",) berkata...

agak gampang ayat ko...
:D