Falat

kejadian seumpama ini gua rase berlaku dimane-mane je, lebih-lebih lagi yang melibatkan ramai orang- contoh macam kat opis gua pagi tadi, kejadian memang membuatkan gua sikit menyirap dan mood gua sikit terganggu- kejadian berlaku dihadapan lift, nak naik tangga ke tingkat 8 memang tak la pagi-pagi ni kan- sedang menunggu lift yang memang lambat setiap pagi dan orang yang ramai, datang 3-4 orang perempuan yang bukan dari company gua terus park betul-betul depan pintu lift- ape die ingat yang tunggu punye lame tu tunggul? lu dah la baru sampai, pastu nak naik lift cepat- memang mengundang kemarahan orang la, ape salah lu tunggu next lift- tak kira la lu perempuan ke lelaki, hormat la orang lain-


soalan:- budaya Melayu atau budaya Malaysia?

4 ulasan:

MiZz Lee Jun-KI berkata...

first come first serve!

diorg x paham maksud tu..
maybe time skolah pun diorg xtau nak beratur..

xder sivik!

BISKUTMARIE(",) berkata...

Lee Jun-KI--> itu la pasal, langsung tak respect orng lain...
damn...

*tak kire dimane kite berade, kite kena hormat orang walaupun ditempat sendiri..

kupu-kupu biasa berkata...

dia nk lu tgk bumper dia yg x berape meriah tu... hahahahaha... klu x potong dpn lu then time bila plak dia nk menambah dosa menjeling lu tu... sesungguhnya mereka tu syaitan pra-bln puasa... hahahaha..

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> kut ye ade bumper...
bikin gua panas je...