Sejiwa

lagu Sejiwa nyanyian kumpulan Spring membuatkan gua berderau darah, berdiri segala bulu gua bila mendengar atau mendendangkan lagu tu- cukup sampai disini tentang membuka pekong didada sendiri, gua taknak crite lebih² nanti nampak tak rock- hilang macho nanti

9 ulasan:

kupu-kupu biasa berkata...

gua nak komen tapi x sampai hati... hahahaha... lagi pon gua tengah kontrol gelak manja gua pasal pemilihan lagu lu tu... hahahahaha

Zulkifli Shawal berkata...

perghhhhhh giler la lu lyn lagu nehhhhh!! lagu spin xnk ke

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu² biasa--> lu jgn gelak lebih sgt...
terguris hati gua nnt...

BISKUTMARIE(",) berkata...

zul--> time² touching mmg xbole nak leak dari dngr lagu² mcm tu bai...
lu jgn tanye mcm²..
kantoi plak ke-macho-an gua nnt...

kupu-kupu biasa berkata...

ye la.. ye la... gua x gelak... gua join lu nyanyi eh.. gua amik part chorus dia... gua kasi tarik tinggi punya... hehehe...

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu² biasa--> lu perli gua ke ape ni...?

ALYN_C3N1 berkata...

hahahaha....

seKut taWar berkata...

rock pun..dlm hati ade taman beb..haha

Akif Mazlan berkata...

best erkk lagu spring?
lagu indon kamoo layan nggak?
huhuhu