2009

diam, tengok je gamba ni- jangan tengok lame-lame plak lagi² yang berperasaan kat lelaki, gua bukan gay- untuk awek² yang nak request gamba gua bole bagitau, nanti gua pos- awek² je, yang len² jgn nak memandai plak




24 ulasan:

suezensuzanna berkata...

amboii...siap leh request bagai...hahaha..mesti ayam request gambar ko nnt:P

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> ayam sape..??
zul erk..?
hnye awek² je bole request..
huhu...
:D

iLaSyakiLa berkata...

hahhaha..
bleh promote msuk mgzine pix..
ngee.e..

ekino berkata...

first skali yg menarik perhatian ekino adalah budak perempuan baju merah yg cute sgt lah..

ehehe .. jgan marah! :P

kupu-kupu biasa berkata...

wahhhhh gua teruja tgk gamba lu.. hahahaha... abang kacak,nak sainnnnnnn!!!!.. hahaha

- rOxY - berkata...

wa..
encem ar dier.
hehehheheh.
tp mne gmbr si lucy?????

✖sLap mE pLz!™✖ berkata...

tah laa,,,
xtao nk ckp pe,,,

sI tEDI berkata...

nasibbaik bgtau bukan gay!

la la la

Zulkifli Shawal berkata...

ko jaja nme aku kt cni plak mok
siku kang! haha

ALYN_C3N1 berkata...

wah cm artis la plak bleh request2
fuh!...tak bleh blah..hahaha..

BISKUTMARIE(",) berkata...

ila--> ngeeee...
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

ekino--> my lovely Puteh@Nur Fatihah..
heee..
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu² biasa--> teruja atau tergoda...??
hehehe..
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> encem erk (malu)....??
heee....
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

✖sLap mE pLz!™✖--> jgn ckp tgk je...
heeee...
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

si tedi--> kena bgtau tu kalu tak mmg nahas nnt...
hehehe...
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

zul--> lu ke ayam yg sue maksudkan...??
hahahaha...
knpae ayam bai...??
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

alyn-->hahaha...
cita-cita tu ade la...
hehehe...
:D

kupu-kupu biasa berkata...

x cukup terdedah utk gua tergoda... hahahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

bahaye beb untuk gua "mendedahkan" untuk lu tergoda..
hahaha...
kalu lu request gua akn pertimbangkan....
:D

kupu-kupu biasa berkata...

xpe lah.. lu simpan dulu dedah lu.. gua kena bertapa lama skit in order nk tgk ke-dedah-an lu itu... hahaha.. tapi klu lu nak dedah gak gua x kisah beb.. gua on je.. tapi make sure badan lu mcm "Siwon Super Junior" lah.. baru gua rase x rugi pendekkan pertapaan gua... hahahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

gua da mula risau tuk melakukan pen-dedah-an tuk lu...
gua risau lu terliur dan tak boleh mengawal perasaan saat tu nnt...
hahahah...
:D

suezensuzanna berkata...

hahahaha...biskut marie...gua panggil zul ayam..sebab blog dia kan ayammcd...hehehe....:P...ayamm..jgn marah aku beb...mintak maap:P... jom jom biskut marie..kiter melepaks sekali ngan zul:)

BISKUTMARIE(",) berkata...

zul--> selambe jer sue pggl lu ayam...
hahaha...

sue & zul--> ayuh...
mari melepak sesame...
bile lg nak kenal dgn korang...
:D