Sejarah

Sejarah Hitam....

-aku penah insiden berlanggor ketike memasuki selekoh tajam setajam bentul L, side sewaktu amek selekoh da ngam da tapi aku tak sedar yang jalanraya bukan tempat untuk berlumbe- kabooommmm!!! moto lunyai, bahu tangan kiri aku mengalami penurunan- PATAH!! yang menjadi kan sejarah tu bertambah hitam, member aku bole lagi ajak lepak minum dulu padahal aku tengah nazak da dengan bahu da senget sebelah- panas aku







Sejarah Merah....

-kepale aku mengalami koyakan dan memerlukan 17 jahitan untuk mengelakkan otak gelige aku ni semakin parah- waktu tu aku lunyai kene belasah macam tahanan Guatemala, 30 orang hentak aku sorang- brani 1 lawan 1 la! takpe nnt aku suh anak aku tuntut bela untuk aku, baru korang tau- baju kuning aku mase tu bertukar merah semerah sambal tumis mak aku- panas aku





Sejarah Merah Jambu....

-"Adik aku cakap ko hensem"- malu aku





Sejarah Putih....

-puase tahun lepas aku berjaya tidak memonteng, ertinya aku puase full takde selang-selang macam mase aku sekolah dulu- sebab mak aku cakap kalu puase penuh dapat RM50 tapi aku silap sebenarnya mak aku cakap mase tu time aku darjah 1- hampa aku





Sejarah Hijau....

-pekse Sejarah aku gagal, hijau muke aku time tengok keputusan kertas pekse- aku syak time tu markah untuk lulus dinaikkan kepada 70 untuk lulus, sbb tu aku gagal- malu aku













notatangankemuka:- sejarah mengajar kite untuk menjadi kurang ajar

6 ulasan:

suezensuzanna berkata...

suke sejarah merah jambu tuh

BISKUTMARIE(",) berkata...

hahaha....
malu gile....

kupu-kupu biasa berkata...

ahahaha... agak ah... sejarah ajar kite jadi kurang ajar... and kengkadang biadap... eheheheh...

wei kalau aku kata kau kacak amacam??.. bertukar kaler x skang??.. (aku menunggu jawapan sambil terkelip2)

BISKUTMARIE(",) berkata...

hahaha..
tak tau nak pilih kaler ape...
anyway thank's...
malu aku...
;D

longgokan PENDAPAT berkata...

apahal ngan ko ni...
sket² malu
sket² malu
sket² malu
sket² malu
sket² malu
sket² malu
sket² malu
da malu malu lagi..
macam pon la..

BISKUTMARIE(",) berkata...

eh ko ni, bt aku malu je...
:D