JUSCO

2 hari berturut-turut aku pegi jusco, hanye kerane mencari baju body fit- aku pergi jusco maluri, ternampak la baju yg aku nak cari tue kat renoma- aku pun singgah la, baju die mmg cun- dalam 1 bag ade 2 helai baju- setelah diperhatikan aku pilih la size S, tp sayang size S hanye tinggal kaler putih je- aku pun panggil la promoter kat situ, skali die cakap die bkn promoter renoma- ok la mcm tue, aku mencari lagi kot² ternampak plak kaler lain kan? alih² xjumpe gak, kaler lain ade tapi size M & L


aku- "adui kaler lain plak tak der, ni 2-2 putih. cilakak haram promoter renoma ni pegi mane pun tak tau"
dia- "amek je kaler putih tue"
aku- "2-2 putih kot, tak renoma ar macam ni. ape kate kite tuka baju ni 1? amek kaler kelabu size M yg putih size S?"
dia- "ha, tukar je"
aku- "erm, harge pun same. mesti bole tuka kan? ok cover, jgn bg orng nampak"
dia- "ok"
aku- "takder promoter kan? biar aku yg jadi promoter"

2 ulasan:

suezensuzanna berkata...

hahahha....same goes to my frenz woo....tukar yg lain packing nyerrr..renoma gak tuh..haha

BISKUTMARIE(",) berkata...

knape renoma erk..??
hahahahaah....
lepas nak beli baju renoma, bt la sesuke hati anda..
hahaha
:D