Hati Gua Ikhlas

gua nak promot 1 blog ni, die ni member gua- orng ade blog die pun nak jugak, gua layankan je- kang tak ajar kate tak bole tolong member la, itu la, ini la- gua tak kire lu kene blanje gua berbuke satu hari nanti, ilmu digantikan dengan nasi lemak kukus ayam dara- amacam...??

lu orang boleh klik disini ← budak baru nak UP







notalututkedada:- kalu idea secetek air dilopak jgn blog hendak dicuba....

5 ulasan:

matteb berkata...

x best la mayong punyer ayat...

mat_teb berkata...

klu berani buat blog jgn sampai ke kmpg kudus....faham ker?

BISKUTMARIE(",) berkata...

oitt mat, bpe bnyk ko nak komen??
ko ingt tempt komen ni sume untuk ko ke..??
hahahah...
berjaya gak ko komen kat blog aku...

jai.jezz ^.~ berkata...

dah follow dah pon member kamu tu.. :)

BISKUTMARIE(",) berkata...

jgn layan sgt die tue, otak die sempit..
hahahaha...
:D