Barang Limited Berumah Merah

sewaktu dulu gua amat bermegah dengan barang limited yang gua ada, siap ada yang sanggup menawarkan beribu-ribu ringgit nak dapatkan barang limited dari gua- sumpah gua taknak jual barang limited gua tu! barang limited tu gua salut kan die dengan rumah berwarna merah, ramai yang tertanye-tanye kenape aku salutkan die dengan warna itu- bende limited kot, harus la disalutkan dengan warna yang akan menarik perhatian! gua tak endah pun dengan sindiran² makhluk² yang sangat men-dengki kan ke-limited-an barang gua tu-





lepas pekena teh tarik kurang gula di satu destinasi bernama hartamas, gua terus menuju ke kenderaan buatan malaysia yang diberi nama jolokan "kereta kebal"- sebelum gua mengemudi pacuan 4 tayar tu, bersembang lebih kurang sambil menjeling awek muke tak semenggah- gua terus dengan tugas gua pada malam tu, tengah gua memecut laju tibe-tibe terdengar satu bunyi umpama buah magga jatuh atas bumbung kedai mek tomyam- gua tak syak ape-ape pun, orang macam gua memang sentiase tenang- sampai rumah gua parking lebih kurang gua terus masuk istana gua, adik gua tengah main playstation dengan 2-3 orang lagi sakai-





bangun dari tido gua terus cari barang limited gua, gua cari sini, gua cari sane- tak jumpe!! gua syak malam tadi mesti toyol da masuk dalam istana gua, bahase gua terus kucar kacir pagi tu- gua amek tool box, gua barai kan kereta sekeping-sekeping- cilakak, haram tak jumpe barang limited gua- gua start moto pegi port tempat menteri² lepak, maple! gua tanye sorang menteri, ade nampak tak barang limited merah gua- lepas gua dgn menteri tu siasat, sah barang limited gua tu tertinggal kat atas bumbung kereta mase bersembang kat kereta semalam dan bunyi semase gua pandu laju tu adalah bunyi barang limited gua jatuh-





cilakak haram, skunk dah tak de ape yang nak dibanggakan- roh barang limited merah gua masih lagi berlegar-legar depan mate gua, gua syak die mesti kene gilis dek treler 24 tayar kat tengah higway tu- mak gua cakap, bende da takde usah dikenang! hati gua terguris luka, pedih! argh tidak, kalu gua tau lu nak pegi gua da tolak kat member gua RM200-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Nokia 7710





notaberkakiayam:- menguatkan lagi keinginan memiliki hp 3g


3 ulasan:

longgokan PENDAPAT berkata...

aku soh jual kat aku x nak..

Posmen83 berkata...

2 r..ko nak otai g.ko ape pun x blh!aku ingat ko ni darah beku kat kapale otak ko dah terlampau!!!entah r..aku pun x thu nak jadi ape dgn ko ni...

BISKUTMARIE(",) berkata...

longgokanPENDAPAT--> time tu harge emas tengah melambung, aku bajet nak jual dlm 2k..

Posmen83--> sbb aku kan abang..!!