Man U & Malaysia

pertame skali aku nak ucapkan tahniah kerana team Malaysia kerana bermain bermati-matian demi negare mase lawan team Man U- terus terang aku ckp yg aku ni mmg peminat Man U, tpi xder la sampai tahap mengutuk team negare sndiri- tak mcm kebanyakan org Malaysia yg kutuk hebat team Malaysia selepas perlawanan pertame dgn Man U tempoh hari- aku rase nak side kick je orng yg kutuk team Malaysia, korang kutuk pun korang orang Malaysia jugak- aku heran la, team Malaysia dapat score kate "ala nasib je tu" tapi bile team Malaysia kne belasah teruk kate kaki bangku la, bodoh la, bangang la- ape yg korang tak puas hati dengan team Malaysia??!!

patut korang kne la bangga, bukan selalu pun team Malaysia ni perform dgn bagus mcm perlawanan dgn Man U hari tu- ape pun aku berbangga dengan team Malaysia kerane bermain bermati-matian demi negare, tabik spring kat Amri!! world score sampai Ven De Sar pun tercamam dengan bola ko tu! untuk game hari ni aku harap team Malaysia main dengan bersungguh-sungguh demi negare, walaupun korang kalah tapi dunia tetap ingat perlawanan korang pade ari Sabtu hari tu!

hari Sabtu aku xdapt pegi stadium tapi untuk game malam ni aku akan berade di stadium, mcm tak percaye plak- aku harap Malaysia dapat score lagi malam ni, aku pun nak tengok gak Owen score- budak baru mcm Owen kena la tunjukkn kehebatan, ye tak?

kalu lu orang betul peminat bola lu orang klik sini- amacam??


nota bersurat:- dah xsabar ni nak pegi stadium

2 ulasan:

suezensuzanna berkata...

hey...not bad ok....malaysia main:)

BISKUTMARIE(",) berkata...

tau tak pe, walaupun tahap permainan Harimau Malaya tak setaraf dengan MU...
aaauuummm..... :D