HADIAH!!!!! (picah sudah)

pagi td aku trime pangilan dari terengganu, aku ingat kan cewek mane yg tepon aku pagi² td rupenye panggilan dari pos laju- aku ingat kan cewek tu nak bagitau barang yg aku pos kan semalam da sampai ke, rupe²nye barang yg aku pos untuk VEE ISKANDAR (pemenang entri HADIAH!!!!) dah pecah- adei.......

nak tak nak terpakse la aku beli baru, balik keje ni aku pegi cari hadiah ari jumaat aku pegi pos kan- kepada VEE, empunya blog memohon maaf atas kelewatan mengepos hadiah anda- kepada pemenang yg lain hadiah anda akan dihantar by hand, diharap sume berpuas hati dengan hadiah yg x seberape dari aku

4 ulasan:

oshin da vinnci berkata...

ciannye die..

lain kali masuk dlm peti besi saje k... :D

oshinnye hadiah mn??
hari2 tunggu dpan tingkap...hukhukhu

BISKUTMARIE(",) berkata...

oshin lambat komen tu yg tak menang tue, huhu..
:D

vee berkata...

hi, smlm sy dah terima hadiah tu. tq so muchh.. :) mmg btl la pecah but its ok tak perlu di gnti.dah tunai kan jnji pun dah ckup mnjukkn u jujur. nway tq so much. i like it. ;)p/s : cne org pos laju tu tau brg tu pecah? sy sndiri xlh kesan sbb bila kita goncang kotak tu xde bunyi pape. :)

vee berkata...

eh ni yg ke 2 kali anta ke? igtkn yg aritu gak. aah pecah gak yg ni. lgsg xblh kuarkn dr kotak. but it's ok.. :) tq