HADIAH!!!!!

aku baru lagik dalam dunie blog ni, jadi untuk menarik orng ramai ke blog aku terpakse la bt sesuatu yg menarik.

dengan ini aku sebagai empunya blog nak bagi korang sume hadiah, nak dapat hadiah senang je. tak perlu isi slogan, tak perlu beli barang, tak perlu merayu dan tak perlu merayau. sume golongan yg reti menaip layak menyertai ini fun fair

care memang mudah, korang sume hanye perlu tinggalkan komen dalam entri "HADIAH!!!!!" tetapi komen yg pertama, ke-3 dan ke 5 sahaje yg akan menerima hadiah dari aku.

komen korang sume harus la berbunyik atau berbentuk atau berupe begini↓↓↓

"saye nak hadiah" (tinggalkan alamat untuk hadiah anda dipostkan)

amacam?? ade bran?? korang ajak la sepupu sepapat, sahabat karib, jiran 40 buah rumah, mmbr opis korang sume join ini fun fair skali, lagi ramai lagi bagus! ni baru permulaan tuk menang hadiah, aku ade bnyk lagi hadiah nak bagi kat korang. sebelum kawe terlupo, kawe nak say thanks kepade sesape yg membace blog aku secare nyata atau transparent. thank you!!! muah, muahh, muahhh.....



*ini entri bukan gurauan atau sandiwara semate-mate, empunya blog tidak berniat jahat!!!!
*komen anda serta alamat tidak akan dipaparkan sebagai langkah² keselamatan!!!!

1 ulasan:

BISKUTMARIE(",) berkata...

entri ini telah pun ada pemenang², empunya blog juge telah mengumumkan sendiri kepade pemenang² untuk entri ini. maka dengan itu tiade lagi hadiah untuk entri ini!!

kepade pemenang, diharapkan bersabar menunggu hadiah anda muncul di muke pintu rumah anda!!

*empunye blog bz sket, sorry erk..!!?