Man U & Malaysia (Part II)

akhirnye dapat gak aku nengok budak² MU secare live walaupun bapak segale jauh- semalam merupakan perlawanan persahabatan yg ke-2 kali MU dgn Malaysia, tak silap aku ni la 1st time aku nengok budak² Malaysia main secare live- da bertahun aku tak pegi stadium, last skali pegi nengok bola kat stadium mase final Selangor lawan Sabah kalu tak silap-

semalam teruja giler nak pegi stadium, da mcm nak pegi kawen lari- balik je keje terus cargas balik rumah, makan degan gelojoh pastu terus mandi- start moto dengan pantas menuju Bukit Jalil- cilakak paking kena bayar 1 ringgit! masuk je stadium memang penuh dengan makhluk berbaju merah menyokong MU-

ape yg membuatkan aku heran, nak bawak air mineral masuk stadium tak bole tapi ade lak mamat² yg jual air kat dalam stadium- ape punye bahalul la!! heran² gak tapi ape aku kesah yg penting nak nengok budak² MU je- walaupun aku berbaju jauh lari dari tema aku tetap peminat MU, sampai tua kot..?!


RM58.00



fan's MU = COOL


pakaian tiada tema↑


game start↑


crazy MU fan's from Balakong↑

walaupun MU diminati tapi Malaysia tetap dalam hati!! go go go HARIMAU MALAYA!!


1 ulasan:

oshin da vinnci berkata...

i pon peminat MU..since christino ronaldo dah xder...

i dah xminat sudah....
huhuhu...

BF no 2 i sudah di beli,keciwa :(