Kusut Masai

aku ingat otak aku da tepu la, langsung tak de idea nak meng-update blog- aku ingat nak pegi scan otak la, mne tau kot² ade batu ke yg mem-blok idea dari masuk terus ke otak yg dlunye gelige- ape kejadahnye semue ini? bilekah aku akan mule mendapat idea² yg bole digunakan untuk meng-update blog? takkan aku nak membiarkan blog aku ni lapuk dek ujan lekak dek panas? ini perkare mustahil bagi aku!!

untuk menidakkan tanggapan² negatif dari terus bermain dikepale lutut aku, dengan ini aku mengharapkan jase baik korang² sume memberikan idea² atau bertanyekan ape² kat aku (ttng hidup aku ke, ttng mse lampau aku ke, ttng keje aku ke, ape² jela)- segale jawapan bagi persoalan & idea korang tu akan aku jadikan entri aku yg seterusnye dan dengan itu aku dpt menambah koleksi entri aku untuk bulan ni..

manakan dapat sagu kalau tak dipecahkan ruyungnye, Mohd Fadli melaporkan untuk shahazril@blogspot.com



nota bertindih- mood kusut masai

6 ulasan:

oshin da vinnci berkata...

hmm..

cite lah pasal isu2 semasa ke..
lok tok minda n para pembaca tu...

hehhehe

suezensuzanna berkata...

hah...crite pasal keje..hahahah..:P

BISKUTMARIE(",) berkata...

oshin--> isu semase? mmg idea yg baik, entri pertame psl isu semase telah pon di postkan, Tq oshin

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> pasal keje erk?? akan difikirkan untuk dijadikan entri seterusnye. Tq sue :P

Sang berkata...

hurm...citer la pasal barang2 kesyangan.atau pun perkara2 yang teringin sesangat nak wat.

BISKUTMARIE(",) berkata...

Sang--> good idea!! tq :D