Futsal Lagik...

mase tido malam aku terganggu lagik- training futsal tuk liga futsal belia musim ke-2 dah start arini, cilakak- training kul 8.30pm smpai 10.30pm, confirm sakit² tubuh badan aku yg sasa ni- kembali balik mcm dulu, pegi keje, balik keje, futsal, tido- pegi keje, balik keje, futsal, tido- selame 6 bulan!! dah mcm liga enggeris lak rasenye, arap² ade team lain nak beli aku tuk musim ke-3- 1,500 pound seminggu pun aku ok jer (mcm power)

ape pun aku nak balas dendam kat team yg da kalahkan kiteorng mase musim pertame- kali ni kite fight gune weapon, ade bran? tau takot!! (gelak selebet)- ni la mase aku nak sepak tuling kering orng, aku xkire- 1st game liga Ahad ni tpi baru nak tarining arini, bole??- aku tak kire game is game, training is training, tuling kering tetap aku nak sepak jugak- nak rebut dgn gua harus pakai sim-pad kalu tak sendirik tanggung- tak puas ati kite fight winning-eleven, amacam?

2 ulasan:

suezensuzanna berkata...

wah wah.....bersungguh2 nmpk.....moga berjaya..main kat ne tuh??nk jugak melawat nih

BiskutMarie(",) berkata...

melawat je ker..??
join la skali, huhu
:D