Lu Bace Lu Kena Datang

aku nak menjemput kamo-kamo semue (mcm ramai yg bace bl0g akuh nih) yg membace blog selebet ni ke majlis perkahwinan abang seibu sebapa aku pada ahad ni- aku menjemput je & xckap lak nak jemput korang dari rumah- maka dgn itu sape² yg nak dtng haruslah dan diwajibkan dtang dgn kenderaan sendiri- segale kesulitan dan selulit pihak kami tidak akan bertanggungjawap atau pun menjawap-

lu bace, lu kne datang- gua x pakse lu orng tpi lu orng jgn memakse gua (bole ke ajak orng dtg dgn care ni, tapi mak gua slalu bt mcm ni mujarab je) lu nak dtng lu contact gua, mne tau bole kenal-kenalan ke?- mne tau jodoh lu dgn gua ke, mgkin la-

sape² je yg nak dtng aku x kesah, bgtau aku awl²- sbb aku nak bentangkan kapet merah dari jusco cheras selatan smp depan umah aku, nnt xder la korang sesat- amacam??

sebelum aku terlupe, ni nak bgitau ari isnin ni aku cuti dan dgn ini diisytiharkan bahawasenye Isnin ini cuti umum- ok sume x yah datang keje isnin ni, dgn harapan cuti tahunan korang abes mcm cuti aku gak..

4 ulasan:

suezensuzanna berkata...

wah....dh terbc nih..kene dtg x??agaks2:P...hehhe..jusco balakong ekk??umah kat ne???

BiskutMarie(",) berkata...

sue-->nak xnak kena dtg..
wajib...
hahaha..
ya jusco balakong...
tmn. cheras jaya..
da tnye umah harus la dtg..
huahua

LaNa berkata...

Betul ke nih bentang kapet merah dr jusco cheras sltn?? haha.. xde siap.. Nak dtg ke xnak eh? hmm...

BiskutMarie(",) berkata...

lana-->smalam ade cari kapet merah tpi stok xder la, so x der la kapet merah...hahaha...
harus datang ya..wakakaka..