Entri ni aku paling takot nak post

name penuh aku Mohd Fadli Bin Ali Anui....
aik nape name aku best di dengar tpi tak name bapak aku....
aku tak suruh korang gelak....
mcm ni ceritenye... (cerite mengikut pade story mak aku)
mase bapak aku lahir dimuke bumi... (di Malaysia ok)
atok aku name kan bapak aku ni sebagai Ali Anwar....
tapi knape bole jadi Ali Anui..???
nak dijadikan cerite, orng yg tulis name bapak aku kat surat beranak tersalah dgr atau mgkn jugak tersalah tulis...
al-maklum la org dulu².....
oleh demikian bapak aku dikenali sbagai Ali Anui dan bukan Ali Anwar...

so, skunk nak salahkan sape...??
atok aku kah...??
orng JPN kah...?? (skunk ni JPN la tpi dulu² tak tau plak ape dorang pggil)
atau...
bapak aku sendiri kah...??

tapi aku xkesah pun ape name bapak aku...
mngikut kajian mendalam yg telah aku lakukan...
name ALI ANUI 1-1 nya dalam dunia....
hebat kan...??
jadi sesiape yg penah terdengar pasal ALI ANUI...
itulah bapak aku...
hahahahah (gelak puas)

tau dek bapak aku ni mampus aku kene halau dari rumah die....
rileks r bapak...
memuji ni...
glamer kot..?? huhu...
andai kate aku da lame tak meng-update blog, itu bermakne aku sudah dihalau dari rumah...

2 ulasan:

Cik aiNa berkata...

bagus2!! saye suke membace entry anda..cool!!

BiskutMarie(",) berkata...

thank's :D