Taugeh = Sakit Sendi?

smalam tgh syok tengok citer halimah jongang, aku terdengar 1 cerite/fakta/auta (aku pun x pasti) pasal keburukan taugeh- nak kate bapak aku ni doktor, tidak- nak kate proffesor, pun tidak- mngikut pade hujah² beliau mcm real je, aku pun tumpang skali mendengar- bapak aku bilang taugeh ni mnyebabkan sakit sendi, ala mcm gaot tu- aku ni da la peminat taugeh, mmg layan beb mkn taugeh ni- die punyer rangup kalah Twisties BBQ-

aku ingat nak pencen la mkn taugeh ni, risau gak kene sakit sendi bile da tua nnt- bapak aku ni kadang² ckp die ade betulnye, risau lak aku- aku syak la kan, bapak aku ni ahli nujum la- cume die ni cover line je kot?? nnt aku siasat

aku nak nyanyi jap-

jongang, jongang, jongang~~~~
jongang, jongang, jongang~~~~
halimah jongang~~~~

4 ulasan:

suezensuzanna berkata...

hahahha...thats my fav too lah..:P...aiyak...mn bleh stop..huhuhu

BiskutMarie(",) berkata...

sue-->tak bole stop,u makan je...
huhu..

ZACK ENTRY berkata...

bro, saya boleh tolong..


bace sini RAHSIA TAUGEH ..mungkin ia dapat membantu persoalan yang bermain difikiran anda..ni blog saya RAHSIA TAUGEH taw..hehe XD

Puan Kutu berkata...

pinjam lnk yer..hehe

http://www.puankutu.com/2011/10/fakta-tentang-taugeh.html