Minggu² Ku

minggu depan aku mempunyai plan yg tertunda bersame cousin aku-plan nya adalah menonton wayang, crite ape tak pasti-yang pasti bukan crite 18sx!!! mase dan lokasi masih lagi belegar-legar dalam kotak fikiran-mengikut perancangan awal nak nonton kat pavillion, kalu ade jodoh la-cop², lupe lak aku nak bagitau, tiket wayang cousin aku yg support sbbnya......tak de sbb korang kene tau-kalian yg teringin nak men-join kan diri, dipersilakan-transport & tiket tanggung sendiri!!

untuk minggu ni aku punyai perjalanan yg agak jauh, menghala ke Johor-my brader kawen untuk yg ke-2 kali-yg pasti aku kena bawak anak² die naik van, WTF-naik van tu, mau tercabut urut belikat aku duk kat sit van tu-nak tak nak kena bawak tapi knape aku?? sebab aku sorang je adik die yg punyai lesen memandu, argghhh!!! selamat lu abang-ade sesape yg ingin menyertai rombongan ini dipersilakan, segala keperitan dan kepayahan anda kesane ditanggung sendiri-pihak pengantin tidak bertanggung jawap atas kesulitan anda, harap maklum!!

2 ulasan:

ekino berkata...

hihi :D

nk ikt naik van skali..blh?

ehek :P

BiskutMarie(",) berkata...

hahaha...
buleh je...
tpi....
tulung bawakkan, buleh??
hee :D