Bihun lagi??

rumah aku da mcm bangunan runtuh, sepah sane sepah sini- rumah bersepah kategori A+, champion- rumah aku jadi mcm ni disbbkan abng aku, aku pun heran la- die yg nak kawen mggu ni tpi nape rumah yg bersepah..? heran, heran- seminggu due ni mmg sarat dgn sdare mare dtng umah, segale keturunan dtg- dari zimbabwe pun ade (sumpah tipu)- aku rase aku la orng paling penat skali, penat tido- biase la tu orng mude, tido mesti kne cukup- xckup dgn kunjungan pak-pak & mak-mak sdare, jiran 40 buah rumah pun dtng same- mmg kecoh & riuh-


yg aku peliknye, asal ade orng dtg je masak bihun- asal dtg je bihun, asal bihun je msti ade orng dtg- kalau bapak aku pegi kedai beli bihun kering mesti ade orng nak dtg rumah, confirm tak tipu- aku heran la- aku penah ckp kat bapak aku suh die msak chiken cop ker, bt spageti ke- biase la orng tue kan degil, lepas je aku ckp mcm tu, trus melekat kuali 31 inci kat muke- sumpah x nak cakap dah

8 ulasan:

LaNa berkata...

hahaha.. nak sket bihun bleh? umah kat cheras jaya kan? dekat je tuh...

BiskutMarie(",) berkata...

LANA--> aik, mcm mne Lana bole tau cheras jaya..?? heran beta

Cik aiNa berkata...

hahahaha...uiks,bihun sedap ape. bole la pegi umah kamu ye..

BiskutMarie(",) berkata...

cik aina--> bihun mmg sedap tpi tekak ni da slalu sgt mnjamah bihun, geleman dgr name bihun

LaNa berkata...

Kate maen futsal utk cheras jaya.. mesti la duk kat c2 kan?? hehe.. dkt je ngan bdr tun hussein onn..peace(^_^)

BiskutMarie(",) berkata...

Lana--> owh, ye tak ye jugak. ya i know BTHO, CP(SMKCP) <--my old skol

LaNa berkata...

serious skola cp? samela..

BiskutMarie(",) berkata...

ya, form 5 tahun 2002